ΕΡΧΕΤΑΙ: MAYA-Τo design της επιτυχίας

ΕΡΧΕΤΑΙ: MAYA-Τo design της επιτυχίας

Η Maya, η “νεόφερτη” της μεγάλης οικογένειας της Stosa Cucine, έρχεται να προστεθεί στην ευρεία γκάμα των μοντέλων Look System H72, ένα πρόγραμμα συναρμολογούμενων κουζινών που ξεχωρίζει για τα φύλλα πάχους 22 mm, που αποτελούν εγγύηση μεγαλύτερου πρεστίζ και στιβαρότητας.

Το μοντέλο “Maya” αντιπροσωπεύει τη νέα συλλογή κουζινών με σύγχρονες και κομψές γραμμές, οι οποίες συνδυάζονται επιδέξια με μια απλή και λειτουργική σχεδίαση, ικανή να σας κατακτήσει με την πρώτη ματιά. Η δροσερή και νεανική της αύρα είναι η απάντηση στις πιο σύγχρονες τρέχουσες ανάγκες της αγοράς: πρακτική διακόσμηση με γούστο ακόμη και σε χώρους μικρών διαστάσεων.

Στο πρόγραμμα Maya μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 4 τύπους φύλλων και 13 φινιρισμάτων.  Οι διάφοροι τύποι διαθέσιμων χειρολαβών, απλή και με αυλάκωση, καθώς και οι νέες κατασκευές, εμπλουτίζουν και στολίζουν τη γκάμα, αποδίδοντας ένα ουσιαστικό design, αλλά με εξεζητημένη κομψότητα.

Η Maya περιλαμβάνεται επίσης στο σύστημα gola Allegra και χαρακτηρίζεται από υψηλές βάσεις των 75 cm, γυαλιστερό πολυστρωματικό και ράφια από χρώμα  δρυ . Διαθέτει πάγκο με πλάτη από NTM FENIX ™, το νέο φουτουριστικό υλικό από θερμοπλαστική ρητίνη τελευταίας γενιάς που αυτοεπισκευάζεται, χάρη στη χρήση της εφαρμοσμένης νανοτεχνολογίας. Η Allegra Maya της Stosa Cucine είναι ιδανική για όσους ζουν στην κουζίνα τους, σαν τον πιο φιλικό χώρο του σπιτιού.